İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Yeni yıl yaklaştıkça tüm kurumlarda iş arkadaşına yılbaşı hediyesi fikirleri gündeme gelmeye başlıyor. Bu konuda farklı hediye çeşitlerini içinde bulunduran ofistike karşımıza çıkıyor. Burada isme özel hediye ürünlerin yanı sıra biblo modelleri vb. birçok ürün kategorisi yer alıyor.

Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliğinin yanında özel tasarım ürünleri de bünyesinde barındırıyor. Yılbaşında iş arkadaşının ismine özel hediye ürünler yaptırılabileceği gibi süs eşyası tarzında hediye ürünler de bulmak mümkün oluyor. Hediye modelleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgilere de yazının devamında ulaşabilirsiniz.

Yılbaşında İş Arkadaşına Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Yeni yıl yaklaştıkça her kurumda beraber çalıştıkları iş arkadaşlarına hediye almak isteyen çalışanlar bulunur. Bu noktada çalışma arkadaşına ne gibi hediyeler alınır konusunda soru işaretleri söz konusu oluyor. Ofistike birçok hediye modelini bünyesinde barındırarak yılbaşında alınacak hediye noktasında kolaylık sağlıyor.

Yılbaşında iş arkadaşına alınabilecek hediyelerden bazıları şunlardır:

  • Kişiye özel masa isimlikleri
  • Defter ve kalem setleri
  • Sümen takımları
  • Biblo ve heykeller

Yukarıda yer alan modeller içerisinden iş arkadaşına kolaylıkla yılbaşı hediyesi alınabilir. Ofistike hediye çeşitleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olarak karşımıza çıkar. Ürün kategorileri arasında seçim yapabilmek için mevcut görsellerden faydalanılabilir.

Kişiye Özel Masa İsimlikleri

Ofiste çalışan iş arkadaşına alınabilecek güzel hediyelerin başında kişiye özel masa isimlikleri geliyor. Masa isimlikleri kendi içinde model, renk ve ürün malzemesi bakımından farklılık gösterir. Bu farklılığa bağlı olarak ürün fiyatlarında da değişiklik olabiliyor. Bütçeye göre model seçebilme imkanı da bulunur.

Sade bir ürün tercih edenler ahşap standlı masa isimliği tercih edebileceği gibi daha lüks model arayanlar için de masif maun ağacından el işçiliği ile üretilen masa isimlik seti de tercih edilebilir.

Modellerin içeriğinde bulunan ürünler farklılık göstererek seçim şansını arttırıyor. Ofistike kristal masa isimlikleri, ahşap masa isimlikleri, mermer masa isimlikleri, biblolu masa isimlikleri ve deri masa isimlikleri gibi çeşitleri bünyesinde barındırıyor.

Defter Ve Kalem Setleri

Birçok kurum çalışanının olmazsa olmazlarından biri defter ve kalemler oluyor. Bu da alınabilecek hediyelerin başında bunların gelmesini sağlıyor. İsme özel kalem tek başına alınabileceği gibi defter veya ajandalı bir şekilde set olarak da alınabilir.

Tercih noktasında farklı modeller bulunur. Farklı renk kalem ve defter seti bulunuyor. Magnet özellikli ajanda kalem seti alınabileceği gibi metal kalemli ajanda seti de tercih edilebilir. Farklı fiyat seçenekleriyle birbirinden güzel defter ve kalem setleri alınabilir.

Sümen Takımları

Sümen takımları özellikle masa başında çalışanlar için ideal bir yılbaşı hediyesi olabilir. Bu takımlar içeriğinde bulunan ürünler bakımından farklılık gösterebilir. Tercihe bağlı olarak ekonomik modeller de tercih edilebileceği gibi lüks modeller de tercih edilebilir.

Ekonomik sümen takımlarının içinde sümen, not kağıtlığı, bardak altlığı, kalemlik ve ahşap masa isimliği bulunur. Lüks sümen takımının içinde ise açılır sümen, masa isimlik, mousepad, deri kalemlik, not kağıtlığı, kartvizitlik ve bardak altlığı bulunur. Bunların yanı sıra farklı ürün içeriklerine ve farklı fiyatlara sahip sümen takımları da yer alıyor.

İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Fikirleri
İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Biblo Ve Heykeller

Yılbaşında iş arkadaşına alınabilecek hediyelerden biri de biblo ve heykeller olabilir. Özellikle dekoratif ürün sevenler için biblo ve heykeller öne çıkan hediye olarak karşımıza çıkar. Biblo ve heykeller renk bakımından da farklılık gösterir. Altın renk ve bronz renk seçeneğine sahip olmakla beraber fiyatlarında da değişiklik söz konusu olur. Böylece tercih fırsatı doğmuş oluyor.

Yorum Yap